SE SPØRGSMÅL & SVAR

Babysense 7 og 5s FAQ’s (Ofte stillede spørgsmål)

 

Hvorfor babysense?
– Babysense var den første af nutidens bevægelses overvåger. Den blev udviklet og patenteret i Israel i 1991 og er den mest erfarrede overvågning. Alle variationer  som er tilgængelige i dag på markedet, er et resultat af dette gennembrud i udviklingen.

Selv super mødre har også brug for en god nats søvn. Ingen babysitter kan overvåge spædbarnet konstant.
Babysense er et unikt sikkerheds overvågnings system som forhøjer en babysitters komfort og giver dem ro i sjælen, vidende at deres spædbarn konstant er overvåget.

I modsætning til andre overvågnings enheder, vil babysense ikke nulstille sig selv. Så snart alarmen er igang kan denne kun stoppes af forældrene ved at slukke for Babysense enheden. Såfremt bevægelser er aktive igen, stopper alarm ej. Dette sikrer at selv en enkelt episode uden bevægelse bliver opdaget.

Babysense er alsidig, transportabel og kan tages med alle steder uden restriktioner, da enheden kører på 4 x AA batterier med en gennemsnitlig battitid på 6-8 måneder.

Babysense erstatter aldrig forældrer eller babysittere. Det er en opmærksomheds-kaldende enhed, en forældre eller babysitters hjælp. Den kan ikke løse alle problemer, den kan ikke aktivt handle. Den kan kun bede om opmærksomhed hvis der registreres et åndedrætsbesvær. Dette kan give brugbar tid til at gribe ind.

 

Er den sikker?
– Babysense opererer med 4 x AA batterier so der er ingen blottede forlængerledninger eller ledninger som kan udgøre en sikkerhedsfare. Babysense bærer en komplet CE registrering som Klasse 2 Medicinsk Enhed. Vores første forpligtelse er til dit spædbarns sikkerhed og vi har derfor lavet enheden simpel, sikker at bruge og overkommelig til hjemmebrug. Babysense overvågning er pålideligt brugt på hundrede af hospitaler verden over.

 

Hvorfor to sensor puder?
– Babysense markedføres med 2 højt følsomme sensor puder. 2 sensor puder dækker hele området af en standard størrelse vugge og sikre lavere risiko for falske alarmer. Når enheden bruges på hospitaler eller i hjemmet for spædbørn som ikke kan kravle endnu, kan en enkelt sensor pude bruges.

Når spædbarnet begynder at bevæge sig og har mulighed for at rykke sig til områder som ikke er dækket af den ene sensor puder, skal den anden også benyttes.

 

Hvordan virker Babysense overvågnigen?
– Babysense er mere end bare en almindelig kendt BEVÆGELSES OVERVÅGER!
Alle andre enheder er kun simple bevægelses overvågnings enheder. Deres alarm går hvis der ingen bevægelse er i 20 sekunder. Dermed bliver babysittere ikke gjort opmærksomme omkring de potentielle trusler før den faktiske ophør af bevægelser.
Babysense’s algorytme registrer den aktuelle hyppighed af bevægelse, ikke kun tilstædeværelsen men også fraværelsen. Babysense alarmerer når ingen småbevægleser er registreret indenfor 20 sekunder eller hvis bevægelserne er mindre end 10 småbevægelser pr minut. Babysittere bliver derfor alarmeret om en potentiel trussel før den rammer som giver kritisk tid til at gribe ind.
Også i modsætningen til andre overvågnings enheder, vil Babysense ikke nulstille sig selv. Så snart alarmen er igang kan denne kun stoppes af forældrene ved at slukke for Babysense enheden. Såfremt bevægelser er aktive igen, stopper alarm ej. Dette sikrer at selv en enkelt episode uden bevægelse bliver opdaget.

 

Hvorfor virker Babysense kun med batterier?
– Dit spædbarns sikkerhed kommer først – Babysense er ikke forbundet til en stikkontakt og alle ledninger er passive. Kontrol enheden hænger på spædbarnets vugge/seng, utilgængelig for berøring altid, uden brug for at være i nærheden af en stikkontakt.

Babysense er alsidig, transportabel og kan tages med alle steder uden restriktioner, da enheden kører på 4 x AA batterier med en gennemsnitlig battitid på 6-8 måneder.

 

Er der restriktioner på tykkelsen af madrassen?
– Babysense er designet til at virke optimalt med næsten alle madrasser der er standard for spædbørns vugger. I skum- og fjedermadrasser er der ingen tykkelses restriktion. Hvis en halmfyldt madras benyttes, skal tykkelsen på denne være under 10 cm. Vi anbefaler ikke at bruge trykaflastende (memory foam) madrasser, da disse vil reducerer mængden af bevægelser som kan overvåges.

 

Kan vi bruge Babysense i krybber, vugger og rejse senge?
– Ja!
Din Babysense overvåger er ekstremt transportabel og kan bruges med de fleste typer senge, så længe basen er stiv og en egnet madras bruges.
Vi anbefaler, for alle typer senge at en krydsfiner plade på minimum 1cm tykkelse bruges, for bedst at understøtte sensor puderne.

 

Skal en baby ligge direkte på sensor puderne?
– NEJ!
Babysense sensor puder er placeret under madressen og har ingen direkte kontakt med spædbarnet.
For at sikre en optimal følsomhed, bør spædbarnet placeres på en madras over området som er dækket af sensorene.

 

Kan vi benytte Babysense til tvillinger?
– NEJ!

For at sikre en sikker og nøjagtig overvågning af dine spædbørn, er du nødt til at have babyer i seperate krybber/senge med hver deres Babysense Overvågning.

 

Kan vi rejse med Babysense?
– Selvfølgelig, siden enheden kører på batterier, er der ingen nødvendighed strømforsyning. Det er dog vigtigt at lave en rutine test af enheden i en ny lokaliton for at undgå forstyrrelse af sensorene.

 

Indtil hvilken alder er Babysense anbefalet?
– Babysense er anbefalet indtil en alder af 1 år og kan ikke bruges til hverken børn eller voksne.

 

Kan Babysense bruges igen?
– Babysense kan opbevares på et tørt sted, helst i original indpakning, uden batterier og uden tryk på sensor puderne. Den kan bruges igen når tiden er inde for det næste barn. Vi anbefaler dog kraftigt at få tjekket sensor puderne i vores service laboratorie eller at få skiftet sensor puderne hvert 2. år. Du kan kontakte os direkte på 877-780-3033 for mere information.

 

Kan du anbefale nogle tips?

  • Indsæt altid 4 x AA NYE alkaline batterier.
  • Når overvågningen er i brug, bedes du ikke have bevægende/roterende legetøj fastgjort på vuggen/sengen.
  • Put ikke noget ekstra spædbarn eller dyr i sengen.
  • Hold sensor puderne væk fra varmekilder.
  • Snor sensor puderne rundt om vuggebenene og UDE AF OMRÅDET FOR BARNET for at undgå skade på løse ledninger.
  • Basen på sengen skal være i krydsfinerfor at sikre at sensor puderne og madrassen er ordenligt trykket sammen.
  • Når enheden ikke er i brug over længere perioder, tag da altid batterierne ud.
  • Vær opmærksom på miljømæssige    bevægelser i rummet kan have en effekt på enheden.
  • Grundet den store følsomhed af Babysense, kan du risikere at bevægelser fra eks. Vind, Air Condition og Køretøjs bevægelser osv giver en alarm.