HVORFOR SKAL DU VÆLGE BABYSENSE7 I STEDET FOR EN ALMINDELIG BABYALARM?

Ro i sindet

Selv supermødre har brug for en god nats søvn. Ingen kan overvåge spædbarnet konstant. Og her er Babysense 7 et unikt overvågningssystem, som er meget mere end en almindelig babyalarm. Babysense 7 er en højfølsom enhed, der overvåger babyen og opdager selv de mindste bevægelser gennem madrassen. Babysense 7 registrerer al bevægelse – og ikke mindst fravær af bevægelse.

Gennemprøvet teknologi

Babysense-teknologien blev udviklet og patenteret i Israel i 1991, og er den mest avancerede overvågning på markedet. Babysense bliver brugt i masser af private hjem over hele verden – og har også fundet vej til rigtig mange hospitaler. Bevægelsesovervågningen sender eller modtager ikke nogle elektromagnetiske bølger, så din baby er ikke udsat for skadelig stråling.

Erstatter IKKE en forældre eller babysitter

Babysense 7 beder om opmærksomhed, hvis der registreres unormal vejrtrækning. Så snart alarmen er gået i gang, kan den kun stoppes ved, at man trykker på selve Babysense-senderen, som ligger i nærheden af barnet.

Penge tilbage uden diskussion

Vi sælger rigtig mange Babysense 7 til glade forældre over hele Danmark. Men hvis du mod forventning ikke er tilfreds, så giver vi penge retur uden nogen som helt diskussion.