HER KAN DU LÆSE OM HVORFOR VI MENER BABYSENSE ER DET RETTE VALG.

Hvorfor Babysense?

Ro i sindet
Selv super mødre har også brug for en god nats søvn. Ingen babysitter kan overvåge spædbarnet konstant.
Babysense er et unikt sikkerheds overvågnings system som forhøjer en babysitters komfort og giver dem ro i sjælen, vidende at deres spædbarn konstant er overvåget.

 

Sikker, Bevist, Stolende teknologi
Hos Babysense, er dit spædbarn vores første prioritet. Babysense overvågnings teknologi blev udviklet og patenteret i Israel i 1991 og er den mest erfarrede overvågning. Denne pioner teknologi bliver stadig brugt på hospitaler og hjem over hele verden. Ingen andre versioner af denne teknologi har bevist at være sikre, pålidelige eller stolende som Babysense. Babysense bevægelses overvågning sender eller modtager ikke nogle elektromagnetiske bølger eller radiofrekvenser, så du kan stole på at dit barn er sikkert. Det transportable, batteri design af Babysense eliminerer farene for indviklede ledninger eller strømstik i forbindelse med andre bevægelses overvågninger på markedet i dag.

 

Transportation, Alsidighed, Nem at bruge
Babysense bevægelses overvågning er alsidige, transportable og kan tage med alle steder, uden restriktioner da de kører på batterier og derfor ikke kræver en stikkontakt . Babysense 5S er super nem at opsætte og Babysense Petite Clip skal kun tændes og klikkes på babyens ble for overvåge babyen når end de falder i søvn.

 

Babysitter ansvarlighed
Babysense erstatter aldrig forældrer eller babysittere. Det er en opmærksomheds-kaldende enhed, en forældre eller babysitters hjælp. Den kan ikke løse alle problemer, den kan ikke aktivt handle. Den kan kun bede om opmærksomhed hvis der registreres et åndedrætsbesvær. Dette kan give brugbar tid til at gribe ind.